Казабланка

 • Гр.33/33 Казабланка GS 4002 червен 1кач.
  • код: 0503004002
  • Гр.33/33 Казабланка GS 4002 червен 1кач.

  • цвят: червен
  • размери: 33/33 см.

  21,40 лв. / кв.м.